Ньюз-лист за Жовтень 2023

Шановні друзі «Після Служби»!

До Вашої уваги, ньюз-лист з подіями за жовтень 2023.

Традиційно, в щомісячній розсилці розповідаємо про найцікавіші зустрічі та результати роботи Фонду “Після Служби”, про можливості та досягнення у розвитку ветеранських можливостей.

Фонд допомагає нашим захисникам за різними напрямками, приділяючи велику увагу навчанню і перекваліфікації, адже, за статистикою, 50% ветеранів хоче кардинально змінити свою сферу діяльності та почати нову кар’єру після військової служби.


Однією з таких історій є історія діючою військової Олександри, якій наш Фонд допоміг у вивченні англійської мови.

Перебуваючи на Азовсталі, Саша потрапила в полон, з якого, на щастя, була звільнена. В найближчих планах військової - подати документи на аспірантуру юридичного факультету, для чого їй потрібно поглибити знання з англійської мови.

Детальніше 


13-14 жовтня відбувся візит команди Фонду «Після Служби» на конференцію в Лондоні

Наукова Конференція «Out of War: Global Insights on Reintegration to Support Strategies for Ukraine's Front-Line Returnees» була присвячена повномасштабній війні в Україні, проблемам і потребам ветеранів та їх інтеграції в цивільне життя.

Детальніше 


Також наші колеги відвідали захід «Iron Heroes»

Це була панельна дискусія, де провідні спеціалісти у галузі протезування та медичних технологій ділились своїм досвідом та презентували інноваційні рішення для реабілітації бійців та цивільних жертв від наслідків російської агресії.

Подібні заходи – прекрасна можливість, щоб обмінятись досвідом, знайти потенційних партнерів і допомогти українцям впоратися з наслідками війни.

Детальніше 


24 жовтня в офісі «Після Служби» відбулась зустріч для підтримки родин загиблих

На зустрічі були присутні директорка нашого Фонду Галина Морар, Президентка міжнародної організації TAPS Бонні Керролл, координаторка партнерських програм TAPS Фатма Меграхі, директорка фонду TAPS-Ukraine Юлія Дмитрова, дружини та матері загиблих військових і наші партнери, які працюють з родинами загиблих - Голова ГО «Сильна Українська Мама» Вікторія Кравчук та Голова ГО «Єдина родина Донеччини» Галина Бражник.

Разом ми обговорили наші поточні проекти для родин військовослужбовців та шляхи підтримки тих, хто втратив членів родини.

Детальніше


Традиційно ми провели з ветеранами наші «Щасливі години»

Ветерани послухали про можливості працевлаштування на ринку систем кондиціонування, отримали правові консультації юриста, проявили  зацікавленість можливістю проходження навчання з тестування програмного забезпечення, а також першими дізнались про наступні події Ветеранського Фонду «Після Служби».

Детальніше


Ми регулярно проводимо майстер класи для військових, ветеранів і їх рідних, адже це один з методів інтеграції ветеранів в цивільне життя, вид психологічної реабілітації і підтримки.

13 жовтня 2023 року відбувся МК з петриківського розпису, який проводила професійна художниця Ганна Шостак:

Детальніше 


А 27 жовтня 2023 року творча команда ARTREHUB провела арт - реабілітацію «Мій Символ», на якій учасники сконструювали свої персональні символи з унікальним сакральним посилом, які вже на наступному занятті вони перенесуть на футболки.

Детальніше 


В жовтні відбулась презентація дослідження «Шлях ветеранів і ветеранок», яке було створене командою Veteran Hub, IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

Ознайомитись з посібником ви можете за цим посиланням 


Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу. Для отримання інформації посилайтесь на наш веб-сайт.

Станьте нашим донором

Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває! 1500000 українських ветеранів буде після перемоги в останній фазі російської військової агресії. Зв'язатись з нами, щоб надати допомогу

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я, наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі… захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечити нашу можливість жити як вільний народ.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

6 листопада 2023
Донейт