Інноваційні рішення у галузі протезування на «Iron Heroes»

Інноваційні рішення у галузі протезування на «Iron Heroes»

27 жовтня відбулась подія, яка дійсно має велике значення для всієї України!

Так, ми про «Iron Heroes», організована Центром складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки за підтримки Українського фонду стартапів.

Це була панельна дискусія, де провідні спеціалісти у галузі протезування та медичних технологій ділились своїм досвідом та презентували інноваційні рішення для реабілітації бійців та цивільних жертв від наслідків російської агресії.

На заході були присутні представники стартапів, які хочуть допомогти в реабілітації та реінтеграції постраждалих, громадські організації, діючі військові та ветерани і представники влади.

Подібні заходи – прекрасна можливість, щоб обмінятись досвідом, знайти потенційних партнерів і допомогти українцям впоратися з наслідками війни.

Дякуємо організаторам і учасникам за їх бажання долучитись до майбутнього наших військових, в якому вони зможуть відчувати життя повноцінно!

Говорячи про ендопротезування, ми не можемо не згадати Влада – ветерана, яким наш Фонд почав опікуватись відразу після отримання поранення, в результаті якого Влад втратив руку.

Ми дуже раді, що Влад став першим, хто відразу отримав біонічний протез, адже на початку, зазвичай, ставлять механічний.

31 жовтня 2023
Донейт