Візит команди Фонду «Після Служби» на конференцію в Лондоні

Візит команди Фонду «Після Служби» на конференцію в Лондоні

13 - 14 жовтня в Лондоні відбулась наукова Конференція «Out of War: Global Insights on Reintegration to Support Strategies for Ukraine's Front-Line Returnees» на базі дослідження Corioli Institute, London School of Economics та дослідницького фонду Trust After Betrayal.

Ця подія була присвячена повномасштабній війні в Україні, проблемам і потребам ветеранів та їх інтеграції в цивільне життя.

Протягом конференції було чимало цікавих доповідей спікерів з 17 країн світу, а також важливих дискусій на теми ветеранської політики та важливості проведення реформ в системі інтеграції ветеранів після повернення їх зі служби.

Директорка «Після Служби», Галина Морар, розповіла про діяльність нашого Фонду, поділилась реаліями, в яких живуть українські діючі військові і ветерани та запросила учасників Конференції до України для обміну досвідом. Також пані Галина наголосила на важливості світової підтримки та попросила колег з усіх куточків світу піднімати питання України на всіх міжнародних подіях. Адже світова спільнота не має забувати, що наші військові ведуть боротьбу за спільну перемогу всього цивілізованого світу!

Учасники Конференції висловили свої думки, поради і підтримку, запропонували стратегії розвитку і своє консультування, а деякі з них виявили ініціативу співпрацювати в сфері адаптації ветеранів і їх родин.

Команда Фонду «Після Служби» хоче висловити щиру вдячність організаторам та учасникам за те, що вони поділились з нами своїм досвідом, за їх увагу до України та бажання допомогти нашим захисникам!

Надзвичайно важливо відчувати вашу підтримку!

19 жовтня 2023
Донейт