Зустріч для підтримки родин загиблих

Зустріч для підтримки родин загиблих

24 жовтня в офісі «Після Служби» відбулась зустріч директорки нашого Фонду Галини Морар з Президенткою міжнародної організації TAPS Бонні Керролл, координаторкою партнерських програм TAPS Фатмою Меграхі та директоркою фонду TAPS-Ukraine Юлією Дмитровою.

Головна місія TAPS - допомога родинам, які пережили військову втрату, надання їм психоемоційної підтримки та створення спільноти однодумців.

Разом ми обговорили наші поточні проекти для родин військовослужбовців та шляхи підтримки тих, хто втратив членів родини.

Також на зустрічі були присутні представниці родин загиблих військових, зокрема дружини та матері - Тетяна Калюжна і Юлія Мовчан, і наші партнери, які працюють з родинами загиблих - Голова ГО «Сильна Українська Мама» Вікторія Кравчук та Голова ГО «Єдина родина Донеччини» Галина Бражник.

Рідні ветеранів розповіли про виставку картин, створених дружинами, нареченими та матерями загиблих військовослужбовців в рамках благодійного арт терапевтичного Проекту «Жива. Справжні історії кохання», а також поділились своїми історіями кохання.

Віримо, що ми об'єднаємо наші зусилля з Фондом TAPS-Ukraine для забезпечення родин, які пережили військову втрату, ще більшою підтримкою, і станемо для них справжньою опорою.

25 жовтня 2023
Донейт