Ньюз-лист за Серпень 2024

Вітаємо, друзі!

Підводимо висновки серпня і розповідаємо, як ми і ви провели цей час, і яких успіхів ми досягли!

Насамперед ми зібрали значну суму і перерахували на реабілітацію двох військових - Олександра та Кирила - 112 450 грн!

Ми продовжуємо збирати на їх подальшу реабілітацію. Долучитись до збору ви можете на нашому сайті.

Збір на реабілітацію Кирила за посиланням.

Інші збори за посиланням.

У серпні ми досліджували питання як і куди звернутись за психологічною допомогою, зокрема для військових та їхніх сімей. Створили список ресурсів, центрів та організацій, які надають таку допомогу.

Детальніше за посиланням  

7 серпня Фонд «Після Служби» підписав меморандум із НАЗК за підтримки Мінветеранів щодо реінтеграції ветеранів російсько-української війни. Співпраця передбачає консультації з працевлаштування, створення спільноти, спільні проєкти та можливість зайняти посади у НАЗК. Незабаром очікуються нові програми навчань і тренінгів.

Детальніше за посиланням. 

Ми прагнемо до забезпечення прав і рівності для всіх громадян України і підтримуємо наших військових і ветеранів з ЛГБТ+-спільноти. Відповідно, 7 серпня 2024 року ми підписали меморандум про співпрацю з Військові ЛГБТ+! Ми вже почали роботу з підтримки ветеранів і військових ЛГБТ+ і будемо далі надавати правову, медичну, психологічну підтримку представникам спільноти та вже привітали їх у нашому комʼюніті.

Детальніше за посиланням.

12 серпня ми поринули у світ абстрактного живопису разом з художником Анатолієм Галицьким. Цей майстер-клас став простором, де емоції, які складно виразити словами, оживали через гру кольорів і форм.

Детальніше за посиланням

З 12 по 16 серпня Фонд «Після Служби» провів серію тренінгів для працівників ТЦК з алгоритмів комунікації, соціальної і психологічної підтримки ветеранів і членів їх родин та родин зниклих безвісти і загиблих захисників. Це вже восьмий тренінг фонду «Після Служби» в 2024 році і шостий – при підтримці Міжнародного фонду «Відродження».

Детальніше за посиланням

Успішний перехід наших військовослужбовців і ветеранів у цивільне життя вимагає виконання різноманітних завдань. Тому 20 серпня ми провели зустріч з Американською торговельною палатою, де обговорили питання працевлаштування ветеранів. Як підсумок, ми домовились про проведення заходу в найближчому майбутньому.

Детальніше за посиланням.

Розуміючи виклики, з якими стикаються люди, які втратили кінцівки, ми вирішили розширити свою діяльність та підписали 20 серпня меморандум з Благодійною Організацією «Допомагатор» про співпрацю, спрямований на надання допомоги жертвам війни, які втратили верхні кінцівки. Тому ми координуємо наші зусилля для забезпечення доступу до протезів верхніх кінцівок, послуг реабілітації та емоційної і психологічної підтримки.

Детальніше за посиланням

23 серпня Фонд «Після Служби» відвідав VII Міжнародний ветеранський форум "Україна. Ветерани. Єдність". Обговорювали стратегію ветеранської політики, підтримку ветеранів, ветеранське підприємництво та нові регіональні підрозділи. Президент Зеленський підписав указ про створення єдиної системи ветеранських просторів для реінтеграції.

Детальніше за посиланням.

З 24 серпня по 31 серпня українські військові та Мар'яна, проєкт-менеджерка Фонду «Після Служби», взяли участь у «Тижні воїна» в Данії, організований «Датськими пораненими воїйнами». Вони відвідали військову базу «The Frogmen», встановили рекорд зі стрільби на базі Jaegers та зустрічались з датськими та американськими ветеранами, військовими та офіцийними представниками Данії. Фонд дякує за теплий прийом і підтримку Данії.

Більше за посиланням.


Кожен акт доброти важливий, і визнання Фонду «Після Служби» на конкурсі «Благодійна Київщина», де ми здобули 3 місце в номінації «Платформа добра» на Регіональному конкурсі «Благодійна Київщина». Це не просто нагорода — це підтвердження того, що разом, через спільні зусилля, ми можемо змінювати світ на краще..

Детальніше за посиланням.

Найважливішими подіями для нас стали успіхи наших ветеранів. У результаті інтенсивної реабілітації та відновлення наш Андрій Печенюк досягнув неймовірних результатів та активно працює над ходьбою з реабілітологами.

Детальніше за посиланням

В останній день місяця, 28 серпня, ми зібрались на нашу традиційну зустріч "Veteran Connect: Коло відвертості", де разом з Олена Катеринич, кризовою психологинею та арт-терапевткою, обмінювались думками, планами та можливостями розвитку, пограли в карткову гру і спілкувались на різні теми, що створило приємну атмосферу для взаєморозуміння і відвертості.

Детальніше за посиланням.


Варто згадати й про те, що ми провели 4 зустрічі в рамках Veteran Dance: аргентинське танго для ветеранів, де ветерани та їхні партнерки поринули у світ танго та удосконалювали свої навички!

Приєднуйтесь до нас за посиланням.

 

Нагадуємо також, що тепер в нас є ТікТок, де ми показуємо життя Фонду та висвітлюємо актуальні збори. Підписуйтесь тут, аби бути в курсі всіх новин!

З нетерпінням чекаємо подій вересня, оскільки ми підготували багато цікавого!

Слава Україні!

 

18 вересня 2024
Донейт