Фонд «Після Служби» підписав меморандум про співпрацю з Національним агентством з питань запобігання корупції

Фонд «Після Служби» підписав меморандум про співпрацю з Національним агентством з питань запобігання корупції

Ми, Ветеранський фонд "Після Служби" та Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК, за підтримки Мінветеранів, підписали меморандум про співпрацю в напрямку реінтеграції ветеранів російсько-української війни.

Сутність нашої співпраці полягатиме в тому, щоб покращити адаптацію ветеранів війни і членів їх родин до цивільного суспільства і поствоєнних реалій.

Що плануємо робити:

• Консультації щодо працевлаштування ветеранів;
• Створення екологічного середовища і спільноти;
• Спільні проєкти, заходи і програми для ветеранів;
• Надання можливості зайняти посаду у НАЗК.

«Ми готові запропонувати ветеранам війни відповідальні посади в Національному агентстві з належними умовами, щоб люди, які довели свій патріотизм на воєнному фронті, мали можливість відстоювати наші цінності справедливості на фронтах протидії корупції», - зазначив Голова НАЗК Віктор Павлущик.

«Скоро очікуйте новин про дуже крутий наш спільний проєкт з НАЗК для тих, хто хоче і готовий змінювати наше суспільство. Розробляються плани навчань та тренінгів, щоб підготувати фахівців і надати можливості зайняти відповідальні посади і особисто брати участь у боротьбі проти корупції.», - анонсувала директорка Фонду «Після Служби» Юлія Гончарова

Разом «Після Служби»!

7 серпня 2024
Донейт