Поїздка на “Тиждень воїна” в Данію

Поїздка на “Тиждень воїна” в Данію

У темряві, що розгортається над світом, завжди пробивається яскравий промінь, і цей промінь - єдність. Війна часто розгортає перед нами горизонти, де ми виявляємо найбільшу силу — у нашій здатності об'єднатися, незважаючи на відстань і різницю в культурах. Нещодавня участь українських військових та Мар'яни, проєкт-менеджерки Фонду «Після Служби», у «Тижні воїна» в Данії, організованому «Датськими пораненими воїнами» (Danish Wounded Warriors), підтверджує цей факт.

З великою повагою Данія відкрила свої обійми для українських військових та ветеранів, показавши, як навіть у найтемніші часи людство може знайти тепло і розуміння у спільній боротьбі. Відвідавши базу морських піхотинців «The Frogmen», Марʼяна та наші військові стали свідками того, що більшість військової техніки та зброї Данії й справді була передана Україні, що підтверджує глибоку солідарність датчан.

Одним з найяскравіших моментів під час поїздки був візит на військову базу Jaegers, де українські військові ініціювали змагання зі стрільби. Уявіть собі, вони встановили там новий РЕКОРД, чим вразили всіх та вкотре підтвердили свою професійність та навички.

Ще однією вражаючою подією став аукціон на гала-вечорі з нагоди десятиріччя «Датських поранених воїнів». Лот, що включав дві картини українських ветеранок, листівку з підписом Валерія Залужного та прапор з підписами українських військових, був проданий за понад 20 000 крон (122 000 грн).

Фонд «Після Служби» висловлює щиру подяку організаторам, ветеранам і військовим за теплий прийом і неймовірну гостинність. Ваша підтримка підтверджує те, що солідарність не має меж чи кордонів. Ми щиро вдячні Вам за те, що ви поруч з нами у ці складні часи.

10 вересня 2024
Донейт