Ньюз-лист за Листопад 2023

Шановні друзі «Після Служби»!

До Вашої уваги ньюз-лист з подіями за листопад 2023.

Традиційно, в щомісячній розсилці розповідаємо про результати роботи Фонду «Після Служби», про найцікавіші та найважливіші зустрічі та про досягнення в розвитку ветеранських можливостей.


Переважна більшість правових питань наших ветеранів стосується фінансів. В листопаді наші партнери - Адвокатське об'єднання «Viside» виправили юридичну несправедливість і успішно довели до кінця 2 справи. Тепер наші ветерани отримають заслужені ними кошти!

Детальніше


Наш Фонд допоміг з юридичними питаннями і юному ветерану Олексію. Також, ми сприяли йому в пошуку роботи, завдяки якій, навіть після закінчення військової служби, Олексій прикладає всі сили та вміння для найшвидшої перемоги нашої держави.

width=

Детальніше


 Фонд допоміг здобути освіту двом військовим:

- медик Руслан пройшов курси масажиста – реабілітолога

- а ветеран Ігор пройшов навчання в мовній школі


Звісно, ми продовжуємо допомагати військовим в питаннях, які стосуються медицини та реабілітації.

- Історія Дмитра  

- Історія Олексія  


Коли до нас звертаються із запитом психологічної допомоги, ми залучаємо найкращих спеціалістів в цій сфері, адже ментальному здоров’ю треба приділяти не менше уваги, аніж фізичному.

Саме тому експертка «Після Служби», психологиня Наталія Шуба провела психологічні онлайн семінари для військових, які були присвячені темі бойового стресу.

Детальніше.


Традиційно ми провели з ветеранами наші «Щасливі години»

На зустріч ми запросили військового юриста, який надав ветеранам правові консультації, директора міжнародної організації DVV International Ukraine, який розказав про грантові можливості, та ветерана, який допомагає іншим ветеранам з працевлаштуванням, в т.ч. і закордоном.

Детальніше


Ми регулярно проводимо Творчі майстерні з майстер класами для військових, ветеранів і їх рідних, адже це один з методів інтеграції ветеранів в цивільне життя, вид психологічної реабілітації і підтримки.

Детальніше


Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу. Для отримання інформації, посилайтесь на наш сайт.

Станьте нашим донором
 
Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває!

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я - наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі, захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечує нашу можливість жити, як вільний народ!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

1 грудня 2023
Донейт