Ньюз-лист за Серпень 2023

Шановні друзі «Після Служби»!

До Вашої уваги, ньюз-лист від 6 вересня 2023 з подіями за серпень.

Традиційно, в щомісячній розсилці розповідаємо про найцікавіші зустрічі та результати роботи Фонду “Після Служби”, про можливості та досягнення у розвитку ветеранських можливостей.


Візит делегації ветеранів з США і Данії

Великою радістю і честю для команди Фонду «Після Служби» став візит іноземних ветеранів в Україну! Разом з ними ми відвідали наших надійних партнерів – Центр протезування «Стеценко» (м. Київ), центр медичної реабілітації "NextStep Ukraine" (м. Ірпінь), БФ «Синій Птах», ГО «Ветеранська спільноті України «Серцевір» (м. Чернігів), Національний реабілітаційний Центр «Незламні» (м. Львів), вшанували пам’ятні місця в Ірпіні, Бучі, Бабиному Яру і Чернігові. Також ми провели зустріч із захисниками Ірпіня та відвідали один з полігонів, де новобранці навчаються в умовах, максимально наближених до реальних.

Докладніше 


Протягом серпня ми поділились з вами 3 історіями військових та ветеранів, з якими співпрацює наш Фонд

Пропонуємо вам їх згадати:


Фінансування Фондом "Після Служби" коштовної реабілітації для ветеранів

Кожна історія наших захисників вимагає унікального підходу і повного залучення спеціалістів нашого Фонду. Одним з кейсів, з яким наша команда працювала в серпні, була допомога з реабілітацією для Героя, який отримав важкі поранення під Пісками – кульове і мінно-вибухове.

Детальніше


Команда Фонду "Після Служби" взяла участь у міжнародному Форумі "Україна. Захисники. Майбутнє"

22 серпня в Києві відбувся шостий Міжнародний ветеранський форум "Україна. Захисники. Майбутнє", організований Міністерством у справах ветеранів України. Команда нашого фонду має за велику честь бути частинкою цього потужного процесу підтримки українських ветеранів!

Детальніше 



Також в серпні команда «Після Служби» підписала Меморандум з БФ «Синій Птах» з м. Чернігів.


Приїзд Ерін МакФі до України і співпраця з Фондом «Після Служби»

Ерін МакФі – політичний антрополог, засновниця і президентка Інституту Коріолі, яка з 2010 року працює з ветеранами та жертвами військових конфліктів у всьому світі.

В рамках дослідження проблем, з якими стикаються українські ветерани після служби, пані МакФі разом з кейсменеджером фонду відвідала реабілітаційний центр «Recovery», де поспілкувалися з бійцями, які відновлюються після поранень – питала про найбільші виклики на шляху адаптації до цивільного життя, про ставлення їх родин до отриманих травм, цікавилась подальшими планами після реабілітації – професійними і особистими.




29 серпня кейс-менеджери Фонду Анна Глушкова і Олександр Війцан були запрошені на передачу "Люди Справи" на Радіо «Марія»

Послухати повну версію передачі 


Спільний МК від БФ "Після Служби" та "DovganArt" (12.08.2023)

Цей надихаючий майстер-клас дозволив військовим не лише опанувати нові навички, а й відпочити і поринути в стан вмиротворення в дуже теплій і затишній атмосфері.

Докладніше про МК 



В кінці місяця, 30 серпня, відбулась Традиційна зустріч ветеранського клубу "Щасливі години"

Військові і ветерани завжди мають спільні теми для розмов і потребують підтримки одне одного. Саме тому зустрічі клубу «Щасливі години» є надзвичайно важливими і терапевтичними!

Детальніше



Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу.
Для отримання інформації посилайтесь на наш веб-сайт.

Станьте нашим донором

Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває! 1500000 українських ветеранів буде після перемоги в останній фазі російської військової агресії. Зв'язатись з нами, щоб надати допомогу

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я, наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі… захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечити нашу можливість жити як вільний народ.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

7 вересня 2023
Донейт