Історія снайперки, що пройшла перекваліфікацію завдяки "Після Служби"

Історія снайперки, що пройшла перекваліфікацію завдяки "Після Служби"

Навчання та робота

Це Юлія, у вузькому колі відома як «Метті», колишня снайперка батальйону «Торнадо». Вона добровільно вступила до лав української армії у 2015 році, пізніше вона служила на кордоні з окупованим Кримським півостровом у 2016-2018 роках.

Але після повернення до цивільного життя Юлії було важко влаштуватися на гідну роботу, саме тому вона була змушена їздити на сезонні роботи до Польщі. Але коли почалася вже повномасштабна війна, вона зрозуміла, що її обов’язком є повернутися в Україну і допомогти, чим зможе.

Юлія познайомилась з Фондом «Після служби» на заході, який сприяє ветеранам у поверненні до цивільного життя. Вона подала заявку на сайті Фонду та попросила допомогти знайти хороші курси спортивної освіти – як колишня спортсменка, вона знала – це шлях, яким вона хоче йти далі.

Завдяки Фонду Юлія змогла записатися на курси спортивного масажу, а «Після Служби» взяла на себе витрати.

«Зараз я почуваюся справді щасливішою та сповненою сил, — каже Юлія. — Я більше впевнена в тому, що зможу бути корисною у власній країні!»

Історія Юлії є прикладом хоробрості та стійкості тих, хто служив своїй країні. А також важливості таких організацій, як Фонд «Після служби», для підтримки ветеранів, які повертаються до звичного життя після служби.

7 квітня 2023
Донейт