Історія морського піхотинця, який отримав необхідну медичну допомогу завдяки команді "Після Служби"

Здоров’я

Історія цього бійця – морського піхотинця – це історія відданості своїй країні та боротьби з власними проблемами. Він віддав багато років свого життя захищаючи свою неньку землю, але зі службою пов'язані ризики та травми, які можуть вплинути на здоров'я. Навіть з 3 групою інвалідності, він продовжував служити своїй країні, покладаючись на своїх товаришів та медичний персонал.

Але його доля не закінчилась після служби. Він продовжив боротьбу зі своєю хворобою на спині і після поранення, що призвело до інвалідності 2 групи. Лікарі порадили йому змиритись і навчитись жити з цим, але він не здався і не втратив надії.

Команда «Після Служби» та лікар Рибак Василь Анатолійович не тільки знайшли можливість надати бійцю медичну допомогу, але й підтримку та мотивацію разом з усім медичним персоналом. Морпіх отримав необхідні обстеження, процедури, психологічний супровід та заплановано реабілітацію в Одесі.

Ця історія, як і багато інших, нагадує нам про важливість турботи про наших ветеранів та про те, що вони заслуговують нашої поваги та підтримки. Вони віддають своє життя та здоров'я за нашу країну, тому ми повинні зробити все можливе, щоб допомогти їм повернутися до нормального життя після служби.

1 травня 2023
Донейт