Захисник Маріуполя знову матиме можливість чути на повну…

Захисник Маріуполя знову матиме можливість чути на повну…

Здоров’я

Під час захисту цілісності та суверенності України, був тяжко поранений в Маріуполі на заводі "Азовсталь" масованими ракетними обстрілами та мінометним вогнем в квітні 2022 року під час штурмів позицій. 

“Біля мене прилетіло в 2-3 метрах, я бачив сильний вибух, але я бачив вже тільки хмарки… пробило каску, розірвало бронежилет. Побратими відтягнули в найближчий підвал, де всю ніч ще точились бої, але я вже цього не чув. Потім мене евакуювали”.

Воїн на службі та захисті України з 2015 року, одружений, вдома тата чекає дитина. 

Внаслідок поранення діагностували складну травму вуха, як наслідок дзвін, практично не чує правим вухом, сильні мігрені та біль внаслідок гучних звуків. А на додачу - ризик втрати слуху й іншим вухом через різкі звуки.

Завдяки партнерам “Після Служби”, було знайдено можливість знайти дуже специфічний слуховий апарат, що приглушує голосні звуки та підсилює тихі, що збереже здоров’я військового та дозволить йому знову чути та жити повноцінним життям.

До всього того, цей апарат по bluetooth підключається до телефону в якості гарнітури і можна телефонувати чи слухати та користуватись в якості навушника. Боєць протестував, йому спродобалася така нова функція і він увімкнув послухати свій улюблений гурт AC/DC.

Окрім апарату, хлопець потребуватиме відновлення та реабілітації, проте найголовніше питання на сьогодні - вже закрите. Сил військовому на відновлення та дякуємо за наш захист!

1 березня 2023
Донейт