Продовжуємо оплачувати лікування та реабілітацію Олега

Продовжуємо оплачувати лікування та реабілітацію Олега

Це - наш Олег, йому 47 років і колись, до війни, він працював керівником складів.

10 березня 2022 року добровільно пішов воювати, був поранений у червні 2023 року, під час контрнаступу в районі Вугледару у Донецькій області. Олег отримав дуже важку хребетно-спинномозкову травму, йому потрібна була дорога реабілітація у приватній клініці.

Перший місяць сім’я оплатила самостійно. Але надалі сума реабілітації виявилася не підйомною для родини, тому дружина Олега, Анастасія, звернулась до нас у «Після Служби» з проханням допомогти оплатити лікування чоловіка у реабілітаційному центрі клініки «Адоніс».

Потрібні були немалі гроші і ми звернулися по допомогу до наших партнерів з організації "Northern Lights". Завдяки їм ми змогли оплатити три місяці лікування Олега. І почали відбуватися дуже круті зміни!

Олег вже може стояти 1,5 години без перерви, зʼявилась сила в руках (була атрофія мʼязів рук) та рухова активність у кистях. Олег вчиться самостійно пересідати у колісне крісло, а також відпрацьовує рухи ходьби разом з реабілітологами. І тому Олег потребує продовження лікування та реабілітації.

Ми просимо вашої підтримки, бо є шанс значно покращити рівень життя нашого з вами захисника.

Підтримайте Олега. Зробіть благодійний внесок за посиланням 

Veteranskytterne - Danish Wounded Warriors
Northern Lights NGO/Nordlys Almennyttig Forening 

30 квітня 2024
Донейт