Історія Мар’яни, чоловік якої залишився без обох ніг

Історія Мар’яни, чоловік якої залишився без обох ніг

Історія успіху з комунікації з друзями та партнерами, які завдяки своєму особистому досвіду допомогли у вирішенні запитів наших Героїв.

Ця молода і тендітна дівчина шукала кошти на протезування чоловіка за кордоном. Вона була спантеличена, самостійно не могла знайти кращих варіантів протезування для чоловіка, тому шукала альтернативні точки зору та звернулась по допомогу до "Після Служби".

З нашою кейс-менеджеркою Анною вони домовились про те, що спробують розібратися із ситуацією і розв'язувати це питання на місці, не виїжджаючи за кордон. Як з’ясувалося в процесі розмови, непорозуміння виникло через брак інформації щодо процесу протезування.

Ми звернулися до нашого партнера, який порекомендував лікаря-протезиста у Києві, що зміг особисто приїхати до нашого героя в лікарню, поспілкуватися з ним та його дружиною. Відповідаючи на питання за питанням, які наганяли страх, лікар розвінчав міфи щодо протезування у конкретному випадку. Наступного ж дня була зроблена коригувальна операція і зараз військовий проходить період загоєння для подальшого протезування.

Команда «Після Служби» щодня отримає заявки на допомогу від наших захисників. Потреби бувають різноманітні. Завдяки індивідуальному підходу до кожної проблеми, наша команда шукає і знаходить шляхи для її вирішення.

22 березня 2023
Донейт