Юридична допомога для ветерана Олександра

Юридична допомога для ветерана Олександра

Олександр Швачка, позивний "Вовк", — герой, який пройшов через вогонь війни та знайшов новий сенс у житті через спорт. У 2015 році Олександр приєднався до 79-ї бригади та виконував завдання на Донеччині. У 2022 році, після початку повномасштабного вторгнення, він знову став на захист України у складі 95-ї бригади.

Внаслідок влучання ворожого танку в боях за Макарів втратив ногу. Після ампутації та складної реабілітації, Олександр не зламався. Його участь у змаганнях, зокрема встановлення світового рекорду з адаптивного стронгмена, стали прикладом незламності для інших ветеранів. Сьогодні Олександр продовжує мотивувати ветеранів до активного життя, закликаючи їх долучатися до спорту, щоб віднайти віру в себе і свої можливості.

Олександр звернувся до благодійного фонду "Після Служби" за юридичною допомогою для отримання документів від частини та перерахунку виплат. Фонд надав йому підтримку, залучивши юристів для вирішення цих питань.

В результаті Олександр отримав необхідні виписки з частини, а також було здійснено перерахунок виплат за один місяць. Крім того, юристи допомогли йому скласти позов до суду.

Більше про історію Олександра у відео.

4 вересня 2024
Донейт