Як фонд "Після Служби" допоміг Юрію відновити спину

Як фонд "Після Служби" допоміг Юрію відновити спину

Здоров'я

Раніше він ходив, згорблений і з паличкою, а нині ми радісно зустрічаємо Юрія, який міцно тримається на своїх двох. Подивіться на його щиру посмішку, в якій більше немає болю. Військовий завітав до офісу "Після Служби" подякувати за допомогу. 

"Болі стояли в спині, віддавали в ногу, ходив горбатий. Пластину поставили - вже легше, звісно нюанси ще є, але вже не так, як було раніше."

Юрій М., 43-річний ветеран, батько двох дітей, був поранений у руку під час бойових дій під Бахмутом.

Тільки під час госпіталізації виявили грижу в спині, вирішити проблему могла тільки операція та встановлення титанової пластини - дорога та серйозна хірургічна операція, що могла повернути чоловіка до повноцінного життя. Юрій шукав шляхи самостійно закрити цю потребу, але втома та відлуння пережитого давались взнаки: коштів не було й можливостей не знайшлось. Було тільки жагуче бажання знову бути здоровою та сильною людиною.

Військовий звернувся по допомогу в Фонд "Після Служби", а ми, в свою чергу, звернулись до нашого партнера Вадима Пасічнюка, який скерував до профільних фахівців. Було знайдено лікарів, які зголосились по пілотному проєкту зробити операцію нашому ветерану.

Тепер ми певні, що зробили все можливе і Юрій зможе побороти проблеми зі спиною та знайти в собі сили почати життя після служби, адже вдома його чекають повнолітня дочка та десятирічний син.  

Юрій М.: "Дякую вам за таку підтримку теплу! Дякую, що ви є такі!"

Благодійний фонд "Після Служби" надає широкопрофільну кваліфіковану підтримку та допомогу українським ветеранам та військовослужбовцям.

Для отримання допомоги, необхідно заповнити заявку на нашому сайті pislyasluzhby.org.ua на сторінці "Отримати допомогу".

16 травня 2023
Донейт