Фінансування коштовної реабілітації для ветеранів

Фонд "Після Служби" з великою відданістю та відповідальністю надає допомогу ветеранам зі складними пораненнями та травмами. Кожен випадок розглядається індивідуально, оскільки ми розуміємо, що кожна історія є унікальною та вимагає спеціального підходу.

Серед звернень з реабілітації пріоритетними є складні випадки, особливо ті, хто стикнувся зі спінальними травмами, не має змоги самостійно пересуватись та потребує допомоги у поверненні до повноцінного життя. Ми розуміємо, що такі поранення вимагають довготривалого та коштовного лікування.

Один із кейсів фонду – це допомога із реабілітацією для Героя, що служив у мінометній батареї і у серпні 2022 року під Пісками Донецької області був важко травмований: спочатку отримав кульове поранення, а потім мінно-вибухове. Він зазнав серйозних травм, включаючи спінальну травму та розрив спинного мозку, але, на жаль, необхідні операції не проводяться в Україні. 

Щоб зберегти м'язи активними, ветеран потребував спеціальної реабілітації і наразі він проходить необхідний комплекс процедур в приватній клініці Київської області. Це один з кроків на шляху до відновлення його здоров'я та повернення до активного життя.

Якщо ви зіткнулися зі схожими викликами або знаєте близьких, які потребують допомоги, звертайтеся до Фонду "Після Служби". Ми завжди тут, щоб підтримати, допомогти та забезпечити необхідні ресурси для реабілітації ветеранів.

Разом ми створюємо мережу підтримки та допомагаємо нашим героям повернутися до повноцінного життя після служби.

24 серпня 2023
Донейт