Великі плани на майбутнє від бійця з важкою щелепно-лицьовою травмою

Нас часто запитують, як ми спілкуємося з нашими ветеранами. А по різному: хтось приходить особисто до нас в гості, до когось приїздимо ми, з кимось переписуємося текстом, а з кимось - голосовими, когось набираємо по відео і цікавимося як справи та що нового.

Кейсменеджери "Після Служби" постійно тримають зв'язок з нашими ветеранами, навіть якщо це хвилинка розмови про теперішнє чи плани на майбутнє.

Не зважаючи навіть на тяжкі поранення і довготривале відновлення, наші Герої нас самих мотивують та діляться позитивною енергією.

В приклад наш Максим - захисник Азовсталі - Чоловік, який не зламався після полону та поранення, в якого є сили та плани на майбутнє, мрії та бачення об'єднання волонтерів та ветеранів за для майбутньої нашої країни. З кожним ветераном ми проходимо весь шлях поруч, ми намагаємося підтримувати в кожному питанні для досягнення позитивних результатів.

Ви можете побачити, як ми спілкуємось із нашим підопічним по відеозв'язку, як він розповідає про свої новини та плани на майбутнє, хоча це дається йому вкрай важко.

Максим отримав важке поранення та має щелепно-лицьову травму, наразі потребує складного лікування і реабілітації, потребує друку та відновлення частини щелепи та язик, щоб відновити нормальне мовлення. Воїн наразі перебуває в Одесі у лікарні та очікує подальших операцій - це стало можливим за підтримки та завдяки фінансуванню проєктом «Серце Азовсталі». 

Після одужання захисник планує робити бізнес у сфері сільського господарства, для цього планує розробити бізнес-план та розпочати власну справу. Це задача для «Після Служби» та партнерів - допомогти захиснику й у цій справі та наблизити до успіху.

Дякуємо партнерам і лікарям, хто разом з нами підтримує захисників та захисниць України.

Для отримання допомоги, необхідно заповнити заявку на нашому сайті pislyasluzhby.org.ua на сторінці "Отримати допомогу".

7 червня 2023
Донейт