Традиційна зустріч ветеранського клубу "Щасливі години"

Традиційна зустріч ветеранського клубу "Щасливі години"

Кожна остання середа місяця в нашому Фонді присвячена зустрічам військових та ветеранів, на яких вони можуть обмінятись своїми новинами та підтримати одне одного. Ці систематичні зустрічі є надзвичайно помічними і терапевтичними. А також, звісно, корисними і цікавими, адже в колі однодумців у наших ветеранів виникають ідеї нових ініціатив та створень нових проєктів, вони обмінюються корисними контактами та спільними зусиллями вирішують особисті питання кожного.

30 серпня 2023 року зустріч клубу «Щасливі години» відбулась в першому українському мілітарі пабі GARNIZON Military Pub.

Під час зустрічі кейс-менеджерка Фонду Анна розповіла про напрямки своєї роботи, поділилась важкими медичними випадками, з якими стикається Фонд, презентувала відео про успіхи наших ветеранів на шляху до їх одужання та реабілітації, про їх нові перші кроки і зміни, які відбулись з ними за останні півроку, за сприянням Фонду.

Фонд «Після Служби» дякує всім учасникам клубу «Щасливі години» та продовжує плідно працювати, щоб створити ще більше можливостей для ветеранів та їх адаптації після служби.

Наступна зустріч – 27 вересня 2023 року. Слідкуйте за нашими анонсами.

1 вересня 2023
Донейт