«Ветеранський пікнік» на березі Дніпра

«Ветеранський пікнік» на березі Дніпра

В теплий полудень пʼятниці наші партнери і друзі Благодійний фонд"Східна зірка" Міжнародний фонд "Відродження" Next Step Ukraine Revived Soldiers Ukraine і ми, ветеранський благодійний фонд «Після Служби», зібрали наших ветеранів і їх родини на «Ветеранський пікнік» в Х-Парку. Всі ми мріємо створити ветеранське комʼюніті, простір не для офіційних подій, а для спілкування і дружньої підтримки, де всі говоритимуть однією мовою, познайомити хлопців та дівчат між собою.

Зустрічала запрошених бадьорим виступом група «The Кум». Після спілкування, знайомства і перших фотографій наші гості перекусили легкими закусками і обрали для себе свій відпочинок – хтось спілкування з побратимами і родинами, хтось активні розваги на воді – сапборди і катамаран або гру в петанк.

В офіційну частину увійшли мотиваційні виступи наших керуючих добрими справами: Юлії Гончарової, Наталі Лютікової, Тетяни Грубенюк і Валентини Калиновської. А також запрошених митців і військовослужбовців: Ахтема Сеітаблаєва, Лєни Лягушонкової, Геннадія Удовенко, Юрія Мацарського, Артема Мороза.
Завершував офіційну частину енергійним виступом Роман Мацюта.

Цей день разом був теплим, веселим, сповненим хороших емоцій і зустрічей. Ми плануємо продовжувати серію Ветеранських пікніків для наших найкращих.

22 липня 2024
Донейт