Зустріч з Начальником вокзалу Київ-Пасажирський Петром Стецюком та відкриття кімнати відпочинку для військовослужбовців

Зустріч з Начальником вокзалу Київ-Пасажирський Петром Стецюком та відкриття кімнати відпочинку для військовослужбовців

З перших днів війни Укрзалізниця евакуювала понад 4 млн людей, з них близько 1 млн дітей. Усі, мабуть, пам’ятають кадри лютого 2022 року… коли перони всіх вокзалів були переповнені людьми, що мали надію евакуюватись.

Зараз Центральний вокзал Києві працює в штатному режимі для перевезення пасажирів та вантажів, а також є великим вузлом сполучення, яким користуються і військові теж, щоб дістатись місця служби або повернутись додому.

На початку березня 2023 року мали зустріч з очільником київського вокзалу щодо покращення умов перебування ветеранів та членів їх сімей на залізничному вокзалі в Києві поки вони чекають на свій потяг. Поспілкувавшись з Петром Арсенійовичем, домовилися про співпрацю щодо сприяння у покращенні умов, а також плануємо розвивати співпрацю і не зупинятись. Ми маємо подбати про комфорт наших героїв.

І вже з 10 березня анонсуємо старт роботи кімнати відпочинку в готелі біля Південного вокзалу в місті Київ. Це невеликий номер-стандарт з 4 спальними місцями, де може зупинитись на ніч ветеран або військовий та члени їх сімей в очікуванні потяга.

Реєстрація відбувається через адміністрацію зали очікування для військовослужбовців на Центральному вокзалі, тож всі деталі можна дізнатись там.

Дякуємо за щоденний героїзм залізних людей Української залізниці. А також за всебічну підтримку ветеранських ініціатив.

8 березня 2023
Донейт