5 порад під час пошуку роботи

Згідно з опитуванням, яке ми провели під час останнього засідання клубу «Щасливі Години», 32% військових бояться, що не зможуть знайти роботу після війни. Близько половини військових, після повернення до цивільного життя, замислюються над тим, щоб перекваліфікуватись, здобути нові навички і знайти роботу зовсім в іншій сфері.

Як же визначитись, яка робота підійде саме вам?

  1. Не бійтеся подавати резюме на вакансію, переживаючи, що ви для неї недостатньо кваліфіковані. Якщо відповідаєте хоча б основним критеріям – вперед!
  2. Обирайте ту сферу, яка вам подобається. Ключ до високих результатів в житті і роботі – робити те, що для вас дійсно має сенс.
  3. Чесно оцініть власні недоліки й переваги для обраної вами посади.
  4. Не бійтеся слова «ні» від працедавців. Зробіть висновки після співбесіди і шукайте далі.
  5. Ніколи не переставайте вчитись.

Фонд «Після Служби» надає допомогу в питаннях перекваліфікації. Ветерани і військовослужбовці самостійно можуть обрати курси, які їм до вподоби, а Фонд оплатить навчання або перекваліфікацію. Для цього необхідно бути зареєстрованим на нашому сайті.

Якщо ж ви маєте питання до наших партнерів, HR спеціалістів з Grechka HR Consulting - заповнюйте форму. Вже найближчим часом експерти з працевлаштування в прямому ефірі дадуть відповіді на всі ваші запитання.

26 вересня 2023
Донейт