Ньюз-лист за Січень 2024

Шановні друзі «Після Служби»!

До Вашої уваги ньюз-лист з подіями за січень 2024 року.

Традиційно, в щомісячній розсилці ми розповідаємо про результати роботи фонду «Після Служби», про найцікавіші та найважливіші зустрічі та про досягнення в розвитку ветеранських можливостей.

Почнемо з наших кейсів:


Фонд «Після Служби» допоміг ветерану Олександру в опануванні нової професії, сплативши навчання на курсі «Поліграфолог».

Попереду в Олександра пошук роботи за фахом.

Детальніше


Фонд сплатив вартість навчання діючого військового Андрія, який виявив бажання отримати нову професію, на курсах з копірайтингу та рерайтингу.

Детальніше 


Наш Фонд покрив вартість курсів психології для Марини, яка через особисті обставини більше не може перебувати в лавах ЗСУ, але планує продовжувати допомагати військовим в якості військової психологині.

Детальніше 


В січні у Фонда «Після Служби» з’явилось багато нових партнерів, з якими ми підписали Меморандуми про співпрацю та взаємодію:

15 січня 2024 року - з головою громадської спілки «Реабілітаційні сили України» Ігорем Дубініним. Детальніше
19 січня - з Благодійною організацією «ВО ВГ HELP ARMY». Детальніше
22 січня – з президенткою Благодійного фонду «Громадянин» Оленою Шмідт. Детальніше
24 січня - з головою БО «БФ «Благодійне Об’єднання Нації» Орестою Бріт. Детальніше
25 січня - з директором Київського міського центру зайнятості Дмитром Новицьким. Детальніше


26 січня 2024 року відбувся «Кар’єрний форум», на якому наш Фонд представляв кейс-менеджер «Після Служби» Олександр Віцан.

Детальніше


Також, традиційно ми провели з ветеранами наші «Щасливі години».

На зустрічі були присутні Олександр Вовк і його друзі – тренери, які є прикладом для наслідування як для наших ветеранів, так і для всього світу, а також соліст гурту «Бахрома», Роман Бахарев.

Детальніше


Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу. Для отримання інформації -  посилайтесь на наш веб-сайт.

Станьте нашим донором

Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває! Зв'язатись з нами, щоб надати допомогу

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я, наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі, захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечити нашу можливість жити як вільний народ.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

6 лютого 2024
Донейт