Ньюз-лист за Грудень 2023

Шановні друзі «Після Служби»!

До Вашої уваги ньюз-лист з подіями за грудень 2023.

Традиційно, в щомісячній розсилці розповідаємо про результати роботи Фонду «Після Служби», про найцікавіші та найважливіші зустрічі та про досягнення в розвитку ветеранських можливостей.


В грудні Ветеранський Фонд "Після Служби" очолила нова Директорка – Юлія Гончарова.
 
Пані Юлія - волонтерка з 2014 року, голова медичного напрямку волонтерського об’єднання ГО "Народний тил" впродовж двох років, членкиня Ради волонтерів при МОУ, головна координаторка та співзасновниця БФ "Всеукраїнська громадська платформа «РазомUA».


Також Фонд відзначив свою першу річницю!

Відео з найважливішими подіями 2023 року ви можете переглянути за посиланням.

З цієї нагоди Фонд організував зустріч команди «Після Служби» з партнерами, де ми висловили вдячність за наші спільні успіхи у цьому році та внесок наших партнерів в допомогу ветеранам.

Детальніше 


Також ми провели онлайн - конференцію «Сприяння українським ветеранам у досягненні успіху після закінчення служби» для працівників Центрів зайнятості, які мали запит допомогти ветеранам з пошуком роботи.

Ознайомитись з презентацією ви можете за посиланням.

Запис онлайн – конференції доступний за посиланням.


13-14 грудня 2023 року відбувся візит відомого ветерана датської армії та засновника «Danish Wounded Warriors» Джейкоба Пантона в Україну.

Разом з командою «Після Служби» Джейкоб відвідав Бучу, Ірпінь та Бородянку, познайомився із захисниками Ірпеня та провів зустріч з українськими ветеранами в «Київ Мілітарі Хаб», на якій пан Пантон розповів про його службу та поранення під час військової місії в Афганістані у 2012 році.

Детальніше 


Традиційно, в останню середу місяця ми організували зустріч з ветеранами на засіданні клубу "Щасливі години". Разом ми підбивали підсумки року і згадували шлях, який пройшли.

Детальніше 


В кінці року разом з волонтерами та дружинами військовослужбовців ми запакували та відправили на фронт 200 подарунків для 5 окремої штурмової Київської бригади. Так ми змогли виявити нашу повагу, підтримку і вдячність тим, хто стоїть на захисті нашої країни.

Кейс-менеджер «Після Служби» Олександр Віцан  став гостем етеру програми «Фокус уваги» на телеканалі «D1», де він відповів на всі питання ведучих та розповів про напрямки діяльності нашого Фонду.

Подивитись запис етеру.


Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу. Для отримання інформації, посилайтесь на наш сайт.

Станьте нашим донором
 
Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває!

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я - наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі, захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечує нашу можливість жити, як вільний народ!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

9 січня 2024
Донейт