Ньюз-лист за Вересень 2024

Вітаємо, друзі!

Підводимо висновки вересня і розповідаємо, як ми і ви провели цей час!

  

По-перше, ми закрили збір коштів на реабілітацію для Олександра на суму 135 700, а також перерахували 31 735 грн на реабілітацію Андрія.

Детальніше про Олександра за посиланням.

Збір коштів для Андрія за посиланням.

  

По-друге, ми надали юридичну допомогу для військовослужбовців Олександра та Ігора.

Детальніше про Олександра за посиланням.

Детальніше про Ігора за посиланням.

20 вересня ми провели лекцію «Після Бою», присвячену психологічній адаптації ветеранів, їхньому мисленню, спілкуванню та емоційному стану після повернення з бойових дій.

Детальніше за посиланням.

З метою підтримки ветеранів і їхніх сімей, 24 вересня 2024 року Фонд «Після Служби» організував консультації з фахівцями Філії Київського міського центру зайнятості «Карʼєрний центр».

Детальніше за посиланням.

У співпраці з БФ МБФ «Музика для всіх», Фонд «Після Служби» провів перший захід у рамках музичної терапії для ветеранів, де вони отримали можливість спробувати себе в грі на піаніно та гітарі, а також поспівати соло.

Детальніше за посиланням.

Провели нашу традиційну зустріч «Veteran Connect: Знайомство з аргентинським танго», де наші ветерани та їхні партнерки з ентузіазмом виконували перші кроки в танго, сміялися та обмінювалися враженнями.

Детальніше за посиланням.

Напередодні Дня Захисників та Захисниць України, 30 вересня, у столиці відбувся Другий Київський Форум ветеранів.

Детальніше за посиланням.


Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу. Для отримання інформації посилайтесь на наш веб-сайт.

Станьте нашим донором

Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває! Зв'язатись з нами, щоб надати допомогу

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я, наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі, захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечити нашу можливість жити як вільний народ.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

1 жовтня 2024
Донейт