Ньюз-лист за Лютий та Березень 2024

Шановні друзі «Після Служби»!

До Вашої уваги ньюз-лист з подіями за лютий та березень 2024 року.

Традиційно, в щомісячній розсилці ми розповідаємо про результати роботи фонду «Після Служби», про найцікавіші та найважливіші зустрічі та про досягнення в розвитку ветеранських можливостей.

Почнемо з наших кейсів:


- Діючому військовому Олексію ми оплатили курси з військової психології.
- А Сергію допомогли з вивченням англійської мови.

Детальніше:


В березні ми уклали 2 Меморандуми:

  • 21 березня директорка фонду Юлія Гончарова підписала Меморандум про співпрацю та взаємодію в підрозділах з Головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнеко.
  • А 25 березня пані Юлія уклала Меморандум про співпрацю та взаємодію з командиром військової частини А4010 ЗСУ (5 окрема штурмова Київська бригада) Василем Матієвим.

Детальніше:


Також ми провели серію тренінгів з підготовки кваліфікованих кейс-менеджерів Патронатних Служб:

  •  21 до 26 лютого 2024 року спільно з «Help Army Kharkiv»

  • 9 – 12 березня 2024 року разом із Об'єднаною штурмовою бригадою Національної поліції України «Лють».

Детальніше


19 березня 2024 року в КМДА відбувся урочистий захід з нагоди другої річниці створення П’ятої окремої штурмової Київської бригади. Наш фонд отримав подяку.

Детальніше


Щасливі вам повідомити, що відео, які були створені за підтримки фонду «Після Служби», «Адаптивні тренування ветеранів» для «Ігор героїв» вже готові до перегляду!

 
Переглянути відео ви можете за посиланням.


30 березня, у Домі Ветерана у місті Житомир відбулась зустріч представників фонду «Після Служби», Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» та Коаліції Ветеранських Просторів, яку ми організували за підтримки наших партнерів «Простір можливостей» та «Коаліцією ветеранських просторів».

Детальніше 


Традиційно, в останню середу березня ми провели наші «Щасливі години».

Детальніше


Розкажіть знайомим ветеранам про нашу роботу. Для отримання інформації посилайтесь на наш веб-сайт.

Станьте нашим донором

Поділіться своїм досвідом або часом у якості волонтера. Потреба реальна, адже війна триває! Зв'язатись з нами, щоб надати допомогу

Наша організація називається «Після Служби». Проте, є багато з наших друзів, наша сім'я, наші брати та сестри по зброї, які не «Після Служби», вони перебувають на службі, захищаючи Україну. Давайте разом допомагати тим, хто захищає всіх нас і забезпечити нашу можливість жити як вільний народ.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

19 квітня 2024
Донейт