Зустріч з родинами поранених і загиблих захисників з Бригади «Лють» в Житомирі

Зустріч з родинами поранених і загиблих захисників з Бригади «Лють» в Житомирі

30 березня, у Домі Ветерана у місті Житомир відбулася перша з ряду запланованих зустрічей представників фонду «Після Служби», Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» та Коаліції Ветеранських Просторів, яку ми організували за підтримки наших партнерів «Простір можливостей» та «Коаліцією ветеранських просторів».

На зустрічі з родинами поранених і загиблих захисників з Бригади «Лють» в Житомирі знайомили з надавачами послуг. Говорили напряму, без жодного офіціозу, і представники відділів ветеранської політики Житомирської міської і обласної ЦВА, і департаментів соціального захисту та охорони здоровʼя, відділу у справах ветеранів, керівники медичних і реабілітаційних закладів Житомира, Бердичева, Ємільчіна, Овруча та ін. Також були присутні представники Державного центру зайнятості та ТЦК СП.

Після формальної зустрічі ми і військовослужбовці бригади «Лють» спілкувались напряму з родинами, говорили про питання та проблеми, бо вони не самотні у своїй біді, і що є ми, ми усі, побратими, волонтери, суспільство, кейс-менеджери в громадах на місцях, ми всі готові і будемо підтримувати їх як це тільки буде потрібно. Вони віддали країні найдорожче, що було в їх житті, а ми будемо робити все, щоб віддячити їм і максимально підтримувати.

Дякуємо нашим партнерам за цю можливість, дякуємо, що в нас спільний біль, спільна турбота і що ми дихаємо одним повітрям.

1 квітня 2024
Донейт