Стратегічна сесія команди "Після Служби" із експертом з організаційного розвитку, тренером та аналітиком Григорієм Кравцовим

Чого прагне кожна організація? Бути №1 в своїй сфері, мати чітку місію, згуртовану команду, ефективну роботу, впізнаваність в суспільстві та стабільне фінансування. Наш фонд – не виняток, ми щодня прагнемо стати краще, щоб ще якісніше допомагати військовим і ветеранам.

28 травня у нашої команди розпочалась стратегічна сесія із експертом з організаційного розвитку, тренером та аналітиком Григорієм Кравцовим.

Перший день нашої сесії був присвячений сенсам, місії і попередньому досвіду нашого фонду. Кожен з нашої команди висловив свої бачення і очікування, на основі чого був побудований план нашої подальшої роботи.

Ми налаштовані дуже рішуче та активно, і щиро віримо, що ця сесія допоможе фонду вирішити існуючі та потенційні проблем, адже ми розуміємо, заради кого наш фонд існує і для кого ми працюємо.

Стратегічна сесія відбулась за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» | Isar Ednannia

30 травня 2024
Донейт