Зустріч двох "Маршалів"

Зустріч двох "Маршалів"

Український військовик, десантник, поліцейський, начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, учасник війни на сході України, "кіборг" Євгеній Жуков (позивний «Маршал») зустрівся з представниками Фонду «Після Служби», зокрема із засновником Фонду Едвардом Маршаллом та директоркою Галиною Сернівкою. 

Серед поліцейських чимало учасників бойових дій ще з 2014 року, а під час повномасштабного вторгнення поліцейські міцним щитом спільно із ЗСУ, СБУ, Нацгвардією, ДСНС, прикордонниками, ТРО стали на захист України та українців. 

Під час служби чимало з них загинуло та зазнало травм. Ми маємо намір допомагати всім українським воїнам, поліцейські тут не виключення. Для цього і зустрілись із Начальником Департаменту патрульної поліції, щоб запропонувати допомогу в реабілітації, а також інших питаннях, якими займається Фонд. 

Говорили про складнощі та перепони, з якими стикаються поліцейські на службі та ветерани зокрема, обговорили нагальні питання, якими Фонд може бути корисним і можливі точки перетину.

Домовилися про співпрацю з поліцейськими-ветеранами, бо серед патрульних є чимало ветеранів і ми готові допомагати їм зараз, не обов'язково Після служби. Ми хочемо надавати можливість ветеранам отримувати додаткову освіту для покращення роботи зараз та пропонувати якісну та швидку перекваліфікацію в подальшому після служби.

8 березня 2023
Донейт