Зустріч дружин загиблих військовослужбовців з ветеранами

Зустріч дружин загиблих військовослужбовців з ветеранами

28 жовтня Фонд «Після Служби» організував вечерю для дружин загиблих військовослужбовців з ветеранами.

Це була дуже тепла зустріч, сповнена підтримки і обіймів!

Дружини полеглих героїв поділились, що їм бракує спілкування з військовими та побратимами їх загиблих чоловіків, а також озвучили свої мрії - видати збірку поезій та фотоальбом проекту «Жива. Справжні історії кохання».

Напевно, будь-які слова будуть зайвими, тому ми просто хочемо процитувати вдову військового, Юлію:

«Не дивлячись на те, що ми втратили своїх чоловіків, ми всі дуже хочемо, щоб всі українські військові повернулись додому живими.

Я бачу, що побратимам мого чоловіка досі важко зі мною спілкуватися. Мабуть, з почуття вини, що вони не врятували мого чоловіка, не вберегли. Але я не хочу, щоб хтось з них чи вас відчував свою провину за це, тому що я впевнена, що кожен з вас, якби міг, зробив би все можливе, щоб мій чоловік і всі інші полеглі воїни повернулись додому до своїх рідних.

Ми вас всіх дуже чекаємо, ми хочемо вас підтримати! Ми хочемо, щоб ви знали про це, і не боялись спілкуватись з нами, бо нам так само страшно. Іноді ми не знаємо, як підібрати правильні слова, щоб ви відчули нашу підтримку, і при цьому не думали, що вас жаліють.

Для мене максимально важливо допомогти кожному військовому!»

Попри радість від спілкування, були, звісно, і сльози, але жінки знаходили в собі силу, щоб підтримати одна одну. Ветерани ділилися своїми переживаннями та успіхами, розповідали, чим займаються зараз, після служби.

Ця зустріч виявилася несподівано довгою – тривала шість годин, що доводить її актуальність і необхідність.

31 жовтня 2023
Донейт