Фокус-групове дослідження аспектів психологічної реінтеграції ветеранів 12.05.2023

Фокус-групове дослідження аспектів психологічної реінтеграції ветеранів 12.05.2023

12 травня відбулася перша зустріч фокус-групи, присвячена обговоренню аспектів психологічної реінтеграції ветеранів в системи, зокрема у сферах сім'ї та друзів, а також професійної спільноти. Зустріч була проведена Фондом "Після Служби" спільно з групою менторів комунікації "Діалог", у співпраці з досвідченими психологами та коучами, що мають значний досвід у галузі психологічного здоров'я.

Мета фокус-групових досліджень полягає в тому, щоб зрозуміти точку зору та очікування ветеранів і отримати рекомендації щодо допомоги організаціям інтегрувати військових ветеранів в робочі команди та процеси. Формат фокус-групи обраний для кращого емоційного та смислового контакту між ведучими та учасниками.

З кожної нашої зустрічі, ми прагнемо отримувати глибокі та розширені відповіді на питання з опитувальника, що стосуються потреб військових та ветеранів у процесі реінтеграції в соціальну та професійну спільноту. Нам важливо обговорити труднощі та ризики, з якими зіткнуться ці люди, повертаючись до свого звичного життя, а також врахувати ті аспекти, які залишились нерозкритими та можуть бути неправильно інтерпретовані.

В майбутньому, ми плануємо проводити фокус-групи як в офлайн, так і в онлайн форматі.

19 травня 2023
Донейт