Зустріч в рамках проєкту «Trust After Betrayal»

Зустріч в рамках проєкту «Trust After Betrayal»

В офісі «Після Служби» відбулась зустріч Дарини Судачек з другом нашого Фонду, ветераном Максимом Гуртовим.

Дарина родом з Харкова, але наразі навчається в Лондонській школі економіки і політичних наук LSE і є дослідницею військових і міжнародних відносин. Працює Дарина в міжнародній організації «Trust After Betrayal», що займається питаннями реінтеграції людей, які були учасниками війн та збройних конфліктів.

Один з проєктів «Trust After Betrayal», який нещодавно відвідала директорка Фонду Галина Морар у Лондоні, «Out of War» («Після війни») присвячений Україні та реінтеграції військослужбовців російсько-української війни.

В межах цього проєкту Дарина приїхала в Україну, аби провести ряд інтерв'ю з ветеранами/-ками та військовослужбовцями/-вицями і зібрати інформацію «з перших вуст» про очікування та реальність, з якою стикаються і стикатимуться люди після повернення зі служби у цивільне життя.

Результати проведених інтерв'ю будуть використані для подальшого дослідження та допомоги в адвокації інтересів військовослужбовців/-иць.

Метод інтерв’ю, який Дарина провела з Максимом називається «Life History Interview» - це автобіографічна розповідь людини тривалістю 2 години. Питання стосувались військового досвіду Максима та шляху його повернення до цивільного життя.

23 листопада 2023
Донейт