Cпівпрацюємо з реабілітаційним центром "NextStep Ukraine"

Cпівпрацюємо з реабілітаційним центром "NextStep Ukraine"

Фонд "Після Служби" з перших днів заснування успішно співпрацює з реабілітаційним центром "NextStep Ukraine"

Днями кейсменеджери з Благодійного Фонду "Після Служби" завітали із дружнім візитом до реабілітаційного центру "NextStep Ukraine" у місті Ірпінь, щоб поспілкуватись наживо та обмінятись ідеями та планами в рамках співпраці.

Центр "NextStep Ukraine" було створено фондом "Revived Soldiers Ukraine" у 2018 році, що був першим в Україні з нейрореабілітації для людей з травмами центральної нервової системи, зокрема, головного та спинного мозку. А сам фонд "Revived Soldiers Ukraine" був створений із бажання допомогти одному герою у протезуванні та реабілітації, а виріс до рівня міжнародної діяльності на підтримку захисників України.

Команда фонду щодня докладає зусиль, щоб забезпечити якнайбільше українських захисників якісним та безоплатним протезуванням у США, а також реабілітацією в реабілітаційному центрі "NextStep Ukraine".

Окремо відзначимо високу швидкість реагування на запити пацієнтів та високий професіоналізм реабілітаційного центру "NextStep Ukraine". Наші воїни, які проходили реабілітацію у центрі, отримали висококваліфіковану допомогу та досягли вражаючих результатів.

Відвідавши центр особисто, кейсменеджери засвідчили комфортну та домашню атмосферу, де відчувається незламний дух та міцне бажання допомагати нашим Героям.

Ми щиро вдячні за вашу невтомну роботу, оскільки разом ми стаємо сильнішими.

Директорка NextStep Ukraine - Тетяна Руденька:

"[Ми] Відкрились 2018 року по типу американського проєкту. Президент нашого Фонду Ірина Ващук з 2014 року почала допомагати нашим пораненим. І дуже багато було запитів на реабілітацію, особливо важких хлопців з нейротравмами. Але це досить складно і затратно [возити в США], тоді вона поговорила власне з Next Step Лос-Анджелес і вони підтримали ідею відкрити центр тут. Консультували її повністю, вона вивчала все з нуля: обладнання, устаткування, роботу, вони допомагали, консультували її. Все обладнання у нас привезене з-за кордону, Іра слідкує за усіма новинками. Наприклад до повномасштабного у нас не було так багато запитів як на протезування, так і на реабілітацію. Дуже багато хлопців та дівчат із пораненнями рук.

Нещодавно привезли апарат "Модео". Дуже цікавий: мало того, що він визначає рівень чутливості, то все це і відбувається в ігровій формі."

14 липня 2023
Донейт