Підписання меморандуму про співпрацю з кар’єрного коучингу з Гречка Консалтінг

Підписання меморандуму про співпрацю з кар’єрного коучингу з Гречка Консалтінг

Благодійний фонд "Після Служби" починає співпрацю з агенцією "Гречка Консалтінг" з питань профорієнтації та кар'єрного розвитку ветеранів.

Ми раді повідомити, що перелік наших стратегічних партнерів поповнюється передовими та сучасними спеціалістами, зокрема, 17 травня Фонд "Після Служби" та Юлія Гречка, засновниця "Гречка Консалтінг" підписали меморандум про співпрацю. Об'єднавши свої зусилля, наші організації прагнуть надати професійну підтримку ветеранам та людям, які ще не завершили службу, у питаннях професійної орієнтації та успішного старту у новому етапі життя.

Ця нова партнерська ініціатива дозволить фонду "Після Служби" розширити можливості та забезпечити комплексний підхід до підтримки ветеранів у визначенні своїх професійних шляхів.

Основні напрямки співпраці включатимуть:

  • Професійну орієнтацію. Розробка та запровадження програм профорієнтації для ветеранів, допомагаючи їм знайти свої сильні сторони, інтереси та потенціал у цивільному житті. 
  • Кар'єрний розвиток. Індивідуальні консультації та супровід у плануванні відновлення кар'єри ветеранів. Це включатиме розробку індивідуальних планів кар'єрного розвитку, навчання нових навичок та перекваліфікацію, а також підтримку в процесі пошуку роботи та підготовку до співбесід.

  • Супровід та підтримка. Практична допомога на кожному етапі професійного розвитку. Це включатиме супровід під час підготовки резюме та написання супровідних листів, тренінги зі співбесід, розвиток навичок комунікації та будування мережі контактів.

  • Розвідка ринку праці. Проводитимемо дослідження ринку праці для ветеранів з метою забезпечення актуальної інформації про вакансії, перспективні галузі та потрібні навички. Це допоможе ветеранам прийняти обґрунтовані рішення щодо свого професійного шляху.
  • Підтримка під час адаптації. Ми надаватимемо підтримку ветеранам під час адаптації до цивільного життя, включаючи психологічну підтримку, тренінги з розвитку навичок та багато іншого.

Співпраця між Благодійним фондом "Після Служби" та агенцією "Гречка Консалтінг" створює нові можливості для ветеранів у досягненні професійного успіху в цивільному житті та реалізації свого потенціалу.

Запрошуємо усіх зацікавлених ветеранів долучитися до цієї ініціативи та скористатися нашою підтримкою та ресурсами. Заявки на отримання допомоги приймаються на сайті pislyasluzhby.org.ua на сторінці "Отримати допомогу".

17 травня 2023
Донейт