Допомога в реабілітації для Артема

Допомога в реабілітації для Артема

Після повернення з фронту військові часто стикаються з великими труднощами, які не завжди помітні для оточуючих. Відновлення після бойових дій є складним і багатогранним процесом, тому ми прагнемо забезпечити всіх військових необхідною допомогою, щоб полегшити їхній процес відновлення і допомогти їм повернутися до повноцінного життя.

Артем Тарасов, колишній військовий, звернувся до нас за допомогою після важкого поранення, отриманого 14 квітня 2023 року в Бахмуті. Його травми включали пошкодження рук, поранення в спину і уламок, що застряг у нозі. Після складної медичної операції в Інституті Ромаданова, він був змушений використовувати палицю для пересування.

Фонд "Після Служби" оперативно відреагував на його запит і допоміг знайти необхідний реабілітаційний центр у Кривому Розі. З 19 серпня Артем розпочав реабілітацію в Криворізькій міській лікарні №16. Лікарі в лікарні надали йому високоякісну допомогу, і, як зазначив Артем, процес реабілітації дав позитивні результати: він зміг відмовитися від палиці і відзначив значне покращення в загальному самопочутті.

Висловлюємо щиру вдячність Артему за його відвагу та захист України. Ми раді чути, що наша підтримка сприяла його відновленню і поверненню до повноцінного життя. Це нагадує нам про те, як важливо продовжувати підтримувати тих, хто ризикує всім заради нашої перемоги.

11 вересня 2024
Донейт