Оплата хірургічного втручання з встановлення імплантату для пораненого бійця

Оплата хірургічного втручання з встановлення імплантату для пораненого бійця

Завдяки Ветеранському фонду "Після Служби" вдалося оплатити важливу медичну операцію на користь героя проєкту "Лікарі для героїв" – командира розвідувальної групи, Богдана М.

Ми зосереджуємо свої зусилля на допомозі українським ветеранам у їхньому відновленні та адаптації в цивільному житті після повернення з фронту. Наші зусилля охоплюють широкий спектр потреб - від психологічної підтримки до реабілітаційних заходів, від пошуку робочих місць до можливостей отримання нової професійної освіти.

Цього разу ми маємо можливість поділитися новим досягненням: Фонд "Після Служби" виділив 89 209,00 грн. на моделювання та виготовлення індивідуалізованого пацієнтспецифічного імплантату ендопротеза суглобової голівки нижньої щелепи з титану та ямки з РЕЕК (з гвинтами для кріплення) для Богдана М. Це важливий крок у напрямку одужання та повернення Богдана до активного життя.

Богдан народився в Кривому Розі, а нині проживає у Львові. Він є відданим чоловіком та нещодавно став батьком маленького хлопчика. 11 липня 2023 року, під час виконання службових обов'язків у Донецькій області, він отримав серйозну травму, вогнепальне осколкове поранення та перелом суглоба нижньої щелепи.

Зараз Богдан активно відновлюється після хірургічного втручання, яке відбулося 11 серпня 2023 року. Докладнішу інформацію можна знайти на сайті Благодійного Фонду "Східна зірка"

28 серпня 2023
Донейт