Допомога військовому у зміні професії

Допомога військовому у зміні професії

Навчання та робота

Артем був активним військовим зі служби в ДФТГ "Мрія". Але під час бойових дій у березні 2022 року він отримав важкі опіки на 30-35% тіла. Це стало перешкодою для повернення до старої професії кухаря. Звернутись до «Після Служби» йому порадили наші друзі - Неопалимі, які лікували військового від опіків.

Артем звернувся до Фонду "Після Служби",  для допомоги у зміні професії. Наш кейс-менеджер Олександр допоміг зорієнтуватися у вирі ІТ-професій і Артем зупинив свій вибір в опануванні професії 3D-дизайнера в Mate Academy.

Хоча наш герой зазнав великих фізичних та емоційних труднощів, він не здався. Він продовжує боротися та готовий до навчання, використання своїх знань та навичок в майбутньому, щоб здобути успіх у новій професії та в житті загалом.

Фонд "Після Служби" надає всебічну підтримку українським ветеранам для адаптації до цивільного життя. Незважаючи на виклики, з якими ми стикаємося, ми можемо подолати їх та знайти шлях до успіху. Ми поважаємо та підтримуємо ветеранів, які наближають перемогу України. Ми знаємо Вашу цінність!

1 травня 2023
Донейт