До «Після Служби» завітав американський генерал Девід Петреус вшанувати українських ветеранів

До «Після Служби» завітав американський генерал Девід Петреус вшанувати українських ветеранів

31 травня в «Після Служби» відбувся урочистий захід, присвячений вшануванню мужніх українських військових та ветеранів. Ця подія об’єднала понад 40 американських власників бізнесу, керівників та ветеранів спільною місією підтримати наших українських героїв.

Почесним гостем вечора став американський генерал Девід Петреус, який і розпочав наш захід. Присутність генерала стала свідченням його прагнення особисто познайомитися з проблемами, з якими стикаються українські військовослужбовці та ветерани. Це велика честь для нас, що генерал Петреус приєднався до нас під час цієї важливої події.

«Після Служби» надала можливість військовослужбовцям, які зараз отримують допомогу нашої організації, поділитися своїми особистими історіями. Ці люди надихають, розповідаючи про труднощі, з якими вони стикаються та життєво важливу підтримку, якої вони потребують. Крім того, ми мали честь вітати на нашому заході представників партнерської організації ГО "Серце Азовсталі", що поділилися своїм вагомим внеском у підтримку захисників у Маріуполі та за його межами.

Ці зустрічі стали щомісячною традицією для «Після Служби», вони служать неформальним середовищем, де українські ветеранські організації можуть збиратися разом, спілкуватися та співпрацювати. Ми твердо віримо в силу єдності та співпраці для позитивних змін і посилення підтримки наших відважних героїв.

Не забудьте зазначити у своїх календарях! Наступна наша зустріч запланована на 28 червня, і ми щиро запрошуємо всіх охочих приєднатися до нас. Будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб знайти своє місце на цій майбутній події та стати частиною спільноти, присвяченої вшануванню та підтримці українських ветеранів.

Давайте разом і надалі непохитно підтримувати тих, хто самовіддано служив і захищав Україну.

Фото з події:

2 червня 2023
Донейт