Зустріч ветеранського клубу "Щасливі години" – спільнота ветеранів об'єдналася навколо нових проєктів та задля підтримки

Зустріч ветеранського клубу "Щасливі години" – спільнота ветеранів об'єдналася навколо нових проєктів та задля підтримки

Кожної останньої середи місяця, Фонд «Після Служби» традиційно збирає ветеранів на зустрічі "Щасливі години", щоб створити сприятливий простір для обміну новинами, підтримки та розуміння. Ці зустрічі допомагають бійцям переживати складні моменти та знайти спільні теми для обговорення, а також брати участь у створенні нових ідей та майбутніх проєктів.

На зустрічі 26 липня 2023 року клуб "Щасливі години" мав честь бути гостем GARNIZON Military Pub – вперше, але точно не востаннє. В цій дружній атмосфері ветеран Максим Гуртовий представив свій проєкт на обговорення – Навчальний рекрутинговий центр допризовної підготовки ім. Ю.Горліс-Горського. Мета цього проєкту – надати учням останнього класу школи необхідні базові знання та навички на рівні рядового солдата піхотинця ЗСУ.

Також на зустрічі було згадано про ініціативу дружини одного з військових, що передала унікальні футболки, створені з любов'ю дітьми для захисників та захисниць України. Цей жест зі сторони громади є ще одним доказом міцного тилу та підтримки, яку отримують військові та ветерани від цивільних громадян.

Такі зустрічі ветеранського клубу "Щасливі години" стають місцем, де долаються не лише труднощі, а й створюється плідна співпраця для розвитку нових проєктів та ініціатив. Ветерани продовжують бути поряд та підтримувати один одного, а Фонд "Після Служби" активно працює, щоб розширювати можливості ветеранів під час та після служби.

Дякуємо кожному та кожній, хто долучається до наших традиційних зустрічей, а відтак створює їх атмосферу. А ми – Фонд "Після Служби" – повсякчас поряд і працюємо для вас.

1 серпня 2023
Донейт