Під час засідання Клубу «Щасливих годин» у червні обговорювався формат зустрічей

Під час засідання Клубу «Щасливих годин» у червні обговорювався формат зустрічей

Клуб "Щасливі Години" – це одна з ініціатив Фонду "Після Служби", що проводиться для ветеранів останньої середи щомісяця. Під час цих зустрічей ветерани мають можливість побути разом з однодумцями, знайти підтримку та взаєморозуміння. Ми розуміємо, що проходження через значні зміни у житті потребує емоційної та соціальної підтримки, тому нам дуже важливо створити цей простір для вас.

Наша мета – щоб ви відчували себе частиною спільноти, знаходили нові дружні зв'язки та отримували необхідну підтримку.

Ми бачимо цінність та історію зустрічей ветеранів у різних країнах світу, вивчаємо їх досвід. Наприклад, в Сполучених Штатах Америки існує програма "Ветеранські кафе", де вони збираються у неформальній атмосфері, щоб обговорити свій досвід та знайти підтримку у колі співрозмовників. Великобританія має ветеранські клуби, де вони можуть проводити час разом, святкувати події та спілкуватися з організаціями, що надають підтримку.

Українські ветерани та військовослужбовці також мають своє бачення таких зустрічей. Так, під час зустрічі від Фонду "Після Служби", що відбулася 28 червня у День Конституції України, присутні поділилися баченням формату бажаних зустрічей. Одні – висловлювали бажання зустрічатися у колі однодумців, знайомитися з іншими ветеранами та військовослужбовцями, при цьому більшість з опитаних готові ділитися своїм досвідом та надавати допомогу іншим учасникам, незалежно від того, в якому форматі проходять зустрічі. Інших – цікавили активності не тільки всередині офісу, вони виявляють бажання брати участь у походах, майстер-класах, кінозустрічах та інших заходах, які сприяють активному способу життя та розвитку.

Ми, у Фонді "Після Служби", уважно слухаємо ваші побажання та потреби, і працюємо поруч з вами, спільно розробляючи програми та заходи, які відповідають вашим очікуванням. Ми віримо, що разом ми зможемо створити особливі та незабутні зустрічі ветеранського Клубу "Щасливі Години".

Щиро дякуємо всім гостям, які відгукнулися на наше запрошення та прийшли на зустріч Клубу "Щасливі Години". Ваша присутність і активна участь в обговоренні є надзвичайно цінними для нас. Ви поділилися своїми ідеями, думками та побажаннями, що допомагають нам розвивати та вдосконалювати нашу діяльність.

Дуже приємно, що до діалогу долучилися й наші друзі та партнери з БФ «Побачимо Перемогу» та особисто Владислав Єщенко, легендарні захисники Азовсталі - АЗОВ, ветеранки із Жіночого ветеранського руху («Ветеранка»), 112 бригада ТРО, наші захисники й захисниці, та інші відвідувачі наших заходів.

Як завжди, ми відкриті до вашого фідбеку та пропозицій. Ваша думка – найголовніший орієнтир для нас, і ми раді чути ваші ідеї щодо подальшого розвитку Фонду "Після Служби" та окремо ветеранського Клубу "Щасливі Години". Разом ми зможемо створити сильну спільноту ветеранів – місце взаємопідтримки та опори.

Дякуємо вам за вашу службу, відданість та мужність. Нехай наша спільна робота наближає перемогу, принесе радість, добробут та нові можливості. Разом ми сильніші!

4 липня 2023
Донейт