"Щасливі години" для ветеранів 26 квітня 2023

"Щасливі години" для ветеранів 26 квітня 2023

Благодійний фонд "Після Служби" провів ще одну відкриту зустріч "Щасливі години" для військових, ветеранів, наших друзів та партнерів.

У зустрічі взяли участь військові, ветерани, завітав капелан та представники організацій, які допомагають у реабілітації та працевлаштуванні ветеранів. Вони мали можливість поспілкуватись та обмінятись ідеями та досвідом, а ветерани дізнались про різноманітні можливості, які є для них на ринку праці та навчання.

Ветерани прийшли зі своїми переживаннями та болем, але в нашій теплій атмосфері змогли трохи зняти напругу та знайти корисні контакти для розв'язання своїх питань стосовно лікування, навчання та працевлаштування, комунікацій тощо.

Під час зустрічі військові та ветерани змогли почути підтримку та зарядитись оптимізмом від інших учасників. Нам дуже приємно, що ці зустрічі надають нових сил та можливостей, створені, щоб бути підтримкою для наших захисників та колом спілкування однодумців.

Благодійний фонд "Після Служби" планує проводити подібні зустрічі щомісяця й надалі та надавати підтримку військовим та ветеранам у їх подальшому житті.

2 травня 2023
Донейт