"Veteran Connect" для ветеранів від "Після Служби"

"Veteran Connect" для ветеранів від "Після Служби"

Ми запроваджуємо дружні щомісячні зустрічі команди "Після Служби", наших партнерів та ветеранів України з метою спілкування та підтримки.

Це чудова практика, що дозволяє не тільки вести успішну діяльність для нас, як фонду, це ще й можливість особисто спілкуватись із ветеранами, народжувати нові ідеї та чути свіжі думки. Ми - благодійна організація "Після Служби" - відкриті до спілкування та взаємодії, ми організовуємо цікаві зустрічі, спілкування, обмін новинами та досвідом в теплому колі однодумців.

Наші ветерани - це дуже різні люди, кожен із власною історією та досвідом, кожен із своїми потребами та бажаннями, це цікаві люди, які заново адаптуються до цивільного життя.

В лютому відбулась перша така зустріч у невеличкому колі наших друзів та партнерів, на яку завітали представники іноземних ЗМІ, а також американські друзі нашої організації, що також є ветеранами.

Наша мета - зробити такі зустрічі регулярними та більш масштабними, куди зможуть прийти усі наші ветерани та поділитись із нами своїми складнощами, а ми завжди могли тримати руку на пульсі та шукати нові інструменти та методи допомоги українським ветеранам.

22 лютого 2023
Донейт