Майстер-клас з малювання олівцем 14.04.2023

Майстер-клас з малювання олівцем 14.04.2023

Майстер-клас з малювання олівцем - це інструктивне заняття, під час якого учасникам продемонстрували техніки та прийоми малювання олівцем, що допомагають створювати вражаючі малюнки.

Цей майстер-клас провела художниця, волонтер Людмила Романенко. Розглянули такі питання:

  • Техніки малювання олівцем: м'які та тверді олівці, різноманітні хватки олівця, техніка тінювання, контурне малювання.
  • Відтворення образів: як правильно передавати форми, тіні та текстуру предметів, які малюються, які елементи варто віддавати більше уваги.
  • Композиція малюнку: як обрати відповідний ракурс та розташування об'єктів на аркуші, як створити глибину малюнку, як підібрати правильні тони для фону та основного образу.

Розвантажувальне (медитаційне) малювання - це потужний засіб для зняття й управління стресом, допомога у боротьбі з тривожністю, агресивністю, формування емоцій позитиву за допомогою виконання невеличких орнаментів (малюнків), які складаються з ліній й точок простим олівцем на папері.

Метою цієї творчої майстерні було навчитись дистанціюватися від потоку тривожних думок (не реагувати реактивно на зміст думок); намагатися навчити фокусувати увагу, незалежно від навколишніх подразників, тобто малювати невеличкі орнаменти, тим самим налаштовувати думки протягом 5-10 хв., що покращує когнітивні функції.

Майстер-класи від "Після Служби" можуть бути корисними як для початківців, так і для досвідчених митців, які хочуть покращити свої навички. Учасники можуть отримати корисні поради та знання від професійних художників, а також знайти нові ідеї та натхнення для своїх малюнків.

Для реєстрації приєднуйтесь до нашої групи в Telegram та запрошуйте друзів. Чекаємо Вас на наступних зустрічах.

17 квітня 2023
Донейт