Майстер-клас з малювання для підопічних БФ "Мрія"

У суботу, 17 червня, відбувся майстер-клас з малювання для дітей, які перебувають під опікою благодійного фонду "Мрія". У заході взяли участь діти віком від 4 до 10 років. Майстер-клас проводила Людмила Романенко, відома художниця та викладач креслення, яка активно працює з дітьми та пораненими військовими у лікарнях.

Метою заходу було навчити дітей малювати та розвивати їх творчі здібності, а також відволікти емоційно, дозволити переключитись від проблем та складнощів і вивільнити почуття на папері. Людмила Романенко провела цікаві майстер-класи, де діти вивчали різні техніки малювання та втілювали свої фантазії на полотнах, було створено багато чудових творів, які вражали своєю красою та оригінальністю.

Організатор події - Благодійний Фонд "Після Служби", висловлює вдячність Людмилі Романенко за її небайдужість та зусилля, спрямовані на розвиток творчих здібностей дітей. Її робота з маленькими художниками є невід'ємною частиною проєктів фонду, спрямованих на підтримку та допомогу ветеранам, військовим, їх сім'ям та всім, хто постраждав від військової агресії.

Більше інформації про майстер-класи від "Після Служби" в нашому творчому Телеграм-каналі.

Благодійний Фонд "Після Служби" висловлює подяку всім, хто підтримує його діяльність та долучається до реалізації мети. Тільки завдяки спільним зусиллям ми можемо змінювати життя на краще і допомагати їм реалізовуватись.

19 червня 2023
Донейт