Тренінги по організації патронатної служби 20-22 травня

Тренінги по організації патронатної служби 20-22 травня

20-22 травня за підтримки МФ “Відродження” ми провели тренінги по організації патронатної служби у підрозділах для представників СБУ та ССО.

Протягом цих трьох днів наші учасники ознайомились зі специфікою ведення кейс-менеджменту із застосуванням досвіду нашого фонду та алгоритмами комунікації з ветеранами, пораненими, членами родин загиблих і зниклих безвісти, військовим правом, правилами надання медичного супроводу та особливостями вшанування пам’яті Захисників України та супроводу родин.

Наші лектори ділилися не лише знаннями, а й цінним досвідом та практичними навичками, завдяки чому наші учасники підвищили свою кваліфікацію як спеціалісти.

Дякуємо нашим спікерам - Ярославу Павловському, Олександру Свириденко, Олександру Віцану, Дмитру Ткаченку, Наталі Степук, Андрію Овчаренку, Аніті Ковальчук, Тетяні Ціленко, Олегу Гущіну, Олені Бєлячковій, Ярославу Хоменко за їхню відданість та цінний внесок у нашу спільну справу!

Дякуємо МФ “Відродження” за їх підтримку і грант, який зробив можливим проведення цього тренінгу.

Нашим учасникам ми бажаємо подальших успіхів у їхній професійній діяльності. Ми пишаємося кожним з вас і щиро дякуємо за ваш запал, прагнення до знань та активну участь!

Попереду нас чекає багато роботи в адаптації ветеранів до цивільного життя.

Тримаймось!

Простір можливостей
БФ Кревні
Київський міський центр зайнятості
Командування Медичних сил Збройних Сил України
Центр протезування, ортезування та реабілітації «Без обмежень»
БФ «Відродження Захисників України»
Реабілітаційний центр «Next Step Ukraine»
ВО «Веста»
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими
ГО «Медійна ініціатива за права людини»
Український ветеранський фонд

28 травня 2024
Донейт