Грант на безкоштовне навчання у Kyiv School of Economics для захисників і захисниць

Грант на безкоштовне навчання у Kyiv School of Economics для захисників і захисниць

Kyiv School of Economics пропонує гранти від KSE Foundation на безкоштовне навчання для захисників і захисниць. 

Військові заслуговують на впевнене майбутнє! KSE прагне зробити так, щоб адаптація до цивільного життя відбулася якомога комфортніше і пропонує вам гранти на навчання, які покриють його вартість.

Отримати можуть:

  • учасники/ці бойових дій; учасники/ці заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України (відповідні статуси, починаючи з 2014 року)

  • діти захисників та захисниць, у тому числі — діти загиблих Героїв

«Ми бачимо, як найстрашніші виклики війни не стали для наших дітей завадою продовжувати навчання. Школярі Харківщини у морози вибирались на високий пагорб і проводили там уроки, бо лише у тому місці в усьому селі був інтернет. Учні по всій Україні вчаться в укриттях під час ворожих обстрілів. Тисячі дітей продовжують онлайн-навчання в українських школах після очних уроків у країнах, де знайшли тимчасовий прихисток. Бо вони хочуть повернутись додому. І ми маємо дати їм можливість здобувати якісну освіту на Батьківщині», – Світлана Денисенко, директорка KSE Foundation.

Бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм — обирайте майбутню професію для свого мирного життя. А якщо вже маєте диплом бакалавра — вам стане в нагоді магістерка з економіки, публічного врядування, урбаністики і соціальної психології.

Міжнародно визнані магістерські та бакалаврські програми KSE дозволяють студентам отримати подвійні дипломи від University of Houston (США) та University of Toronto (Канада).

Більше інформації про 700 грантів від KSE Foundation читайте тут

17 липня 2023
Джерело: Kyiv School of Economics
Донейт