Перший майстер клас з живопису від Галини Сернівки

Перший майстер клас з живопису від Галини Сернівки

Перший МК відбувся 17 березня 2023 року в місті Києві під чуйним керівництвом Галини, яка не тільки директорка нашого Фонду та ветеранка, а ще й талановита художниця.

Проєкт передбачає культурно-соціальну реінтеграцію та психологічну реабілітацію учасників шляхом мистецтва, створення креативного середовища для ветеранів, членів їх сімей та волонтерів. Сприяє відкриттю нових здібностей або покращення вже наявних навичок та можливість повірити у власні сили, здивувати себе та оточення, якісно провести час, розширити коло інтересів та знайомств. Крім того, проєкт покликаний сприяти формуванню позитивного іміджу ветерана як творчої, всесторонньо розвиненої особистості.

Тривалість: 2 – 2,5 год.

Місце проведення: м. Київ.

Кількість учасників: до 10 осіб.

Цільова аудиторія – ветерани та члени їх родин, волонтери.

Художник: Галина Сернівка – художниця, яка поділиться своїми техніками створення картини «під диктування» вчителя.

Майстер-класи від Галини плануються кожного тижня. Для реєстрації приєднуйтесь до нашої групи в Telegram та запрошуйте друзів. Цікаво проведений час, емоційний відпочинок та нові знайомства чекають Вас тут.

Зареєструватись на наступний майстер-клас

У результаті проведення майстер-класу кожен учасник створить свою картину на полотні за допомогою олійних фарб та під чітким керівництвом художника.

Учасників буде забезпечено усіма необхідними матеріалами та зворотним зв’язком від фахівця.

Під час майстер-класу поговоримо про олійні фарби та мистецтво в цілому, про помилки та страхи у перших спробах, про особливості сприйняття творів мистецтва крізь призму власного досвіду. А ще, під час перерв на каву, поговоримо про життя, досвід, ділимось новинами та наболілим... Наприкінці МК проводимо виставку робіт та фотографуємось.

Роботи протягом місяця залишаються в офісі до висихання, а також для показу відвідувачам. Потім твори мистецтва надсилатимуться кожному учаснику поштою або ж учасники забиратимуть їх особисто.

21 березня 2023
Донейт