Подяка фонду "Після Служби" за підтримку від 35 ОБрМП

Подяка фонду "Після Служби" за підтримку від 35 ОБрМП

Вони звільняли Херсон, зараз звільняють Донецьку область.

Про них щодня говорить президент.

А Фонд "Після Служби" отримує найвищу оцінку від наших захисників – Подяка від героїв 35ОБрМП – 35 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського!

"Від імені командування та особового складу першого батальйону морської піхоти 35 ОБрМП висловлюємо щиру вдячність за патріотизм, активну волонтерську діяльність.

Завдяки Вашій волонтерській підтримці, наш батальйон має змогу краще знищувати ворога та наближати нашу спільну перемогу.

Ми дякуємо Вам за вашу відданість справі, за готовність прийти на допомогу, за ваші зусилля, час, ресурси та настрій.

Разом ми сильніші!

Слава Україні! Слава морській піхоті! Слава ЗСУ!"

35-та окрема бригада морської піхоти є визначним військовим підрозділом Збройних Сил України.

Завдяки своєму професіоналізму, високій мобільності та сильному духу командної спільноти, 35-та окрема бригада морської піхоти здобула шану та повагу українського народу. Вона стала справжньою гордістю та символом мужності та відданості своїй Батьківщині. Бригада була створена згідно з найсучаснішими стандартами та вимогами сучасної військової доктрини. Вона має розгорнуту структуру та високотехнологічну зброю, яка дозволяє ефективно виконувати різноманітні завдання на землі, у повітрі та на морі.

У складі бригади працює досвідчений персонал, який пройшов сувору військову підготовку та має великий досвід участі у бойових операціях. Кожен боєць 35-ї окремої бригади морської піхоти володіє високим рівнем професіоналізму та готовий дати своє життя за захист своєї країни.

Під командуванням висококваліфікованих офіцерів, бригада активно здійснює тренування та навчання з метою підтримання високої бойової готовності. Крім того, 35-та окрема бригада морської піхоти співпрацює з партнерськими військовими формуваннями та бере участь у міжнародних військових навчаннях та спільних операціях.

Тридцять п'ята ОМБР в ЗМІ:

35 ОМБР: "Одеські морпіхи в рамках контрнаступальних дій звільнили село Сторожеве Донецької області, яке знаходилося в окупації з березня 2022 року.

Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 23 червня відзначив воїнів 35-ї окремої бригади морської піхоти.

35-та окрема бригада морської піхоти – це невід'ємна складова частина Збройних Сил України, яка гідно представляє свою країну на міжнародній арені та забезпечує безпеку та мир у своєму регіоні. Її військові здобутки та силові можливості є невід'ємною частиною суверенітету та незалежності України.

Історію одного Героя з цієї бригади ми вам розповімо в наступних дописах.

29 червня 2023
Донейт