Кейс-менеджери з Фонду "Після Служби" підтримують своїх підопічних та надихають на нові досягнення

Кейс-менеджери з Фонду "Після Служби" підтримують своїх підопічних та надихають на нові досягнення

У реабілітаційному центрі відбулася зустріч, що стала важливою подією для наших захисників: кейс-менеджери з Фонду "Після Служби" завітали до ветеранів, яким Фонд надає допомогу, забезпечуючи їм необхідні спілкування та підтримку в цей нелегкий період їхнього життя.

Ментором цієї зустрічі став справжній Герой - Олександр Вовк, десантник 95-ї бригади, який, при захисті Київщини, втратив ногу. Він є кращим прикладом того, як можна пройти всі етапи лікування, реабілітації та протезування і повернутися до активного життя.

Олександр відкрито поділився своїм досвідом вибору протезиста, розповів про тренувальний протез та те, як правильно навчитися ходити на ньому. Він поділився важливими порадами щодо догляду за протезом і того, як підібрати його оптимально. Також він розповів про фантомні болі, які можуть з'явитися після ампутації, та дав корисні поради, як з ними впоратися.

Окрім цього, Олександр надав цінний інсайт щодо проходження ВЛК (військово-лікарської комісії) та МСЕК (Медико-соціальної експертної комісії). Він ділиться власним досвідом і радить, як підготуватися до цих етапів для успішного отримання важливих документів та необхідної підтримки.

Окремою темою варто виділити розповідь Олександра про можливості для військових ампутантів завдяки спорту. Він наголосив, наскільки важливо підтримувати один одного та знаходити мотивацію в досягненні нових вершин.

Ми щиро дякуємо всім незламним за їхню відданість та захист нашої держави. Слава Україні!

7 серпня 2023
Донейт