Зустрілись з психологом та менеджером проекту ТМС Rehabilitation

ТМС розповіли представникам Фонду «ПС» про свої практики роботи з військовими та реабілітацію, яка базується на багаторічному досвіді ізраїльських військових фахівців.

TMS Rehabilitation - центр психологічної та ментальної реабілітації, благодійний проєкт, в якому професійні аспекти діяльності засновані на ізраїльській методиці нівелювання наслідків посттравматичного стресового розладу та здійснюються під постійним професійним керівництвом ізраїльських фахівців. Послуги центру здійснюються на безоплатній основі для військових.

Крім фізичної та психологічної реабілітації, команда TMS здійснює виїзні місії в зони активних бойових дій для психологічної допомоги та підтримки військових, щоб побачити наживо, як зараз людям важко у таких регіонах, за яких умов перебувають військові та цивільні. А також, надає гуманітарну благодійну допомогу.

TMS відкрив своє перше представництво у Києві, активно працює над відкриттям в Одесі та плануємо центри в інших великих містах України. Неймовірні, відкриті, талановиті та віддані справі люди та круті професіонали! Пишаємось вами! 

22 березня 2023
Донейт